Babywatcher

De BabyWatcher is een draagbaar apparaat dat echo’s van ongeboren baby’s kan maken. Het product speelt in op de grote wens bij zwangere vrouwen regelmatig de ontwikkeling van de vrucht te bekijken en te delen met haar naasten. De BabyWatcher kan op de eigen PC/Laptop aangesloten worden, zodat er ongelimiteerd beelden getoond, afgedrukt en via social media gedeeld kunnen worden.

Momenteel is het zo dat zwangere vrouwen ‘recht’ hebben op twee echo’s tijdens haar zwangerschap, na verwijzing door een huisarts. Daarnaast kunnen zij ‘pretecho’s’ laten maken in daarvoor opgerichte centra. De BabyWatcher wordt gepositioneerd als ‘funproduct’ en niet als medisch product en concurreert daarmee direct met de pretecho’s. Het product is echter veel goedkoper dan een pretecho en sluit veel beter aan bij de behoeften van de doelgroep. Het gebruik van de BabyWatcher is veilig.

 

This entry was posted in nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.