Krullaards Perfect Reset

Krullaards Perfect Reset is een effectieve behandelmethode voor rug- en nekklachten. Rob Krullaards – zelf fysiotherapeut – constateerde dat mensen met rug- en nekklachten vaak een bekkenscheefstand hebben, waardoor zij uit balans zijn. Met zijn gepatenteerde behandelmethode wordt het bekken rechtgezet en met de zooltjes ook recht gehouden. Met de inzet van diverse leden ven de Open Design Business Club en de inbreng van een investeerder is in maart 2013 het eerste Krullaards Perfect Reset behandelcentrum geopend in Wassenaar. Inmiddels zijn er 17 centra in Nederland en is er 1 centrum in Maleisië en zijn al meer dan 10.000 patiënten van hun rugpijn afgeholpen!
Meer informatie: www.krullaardsperfectreset.com.

 

This entry was posted in nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.